• July 22, 2024

5 x produkter til overvintring af haven

Sådan en typisk efterårsting: at forberede haven til vinteren. Ikke det mest spektakulære job, men et tiltrængt. For at gøre forberedelserne til den nye sæson endnu sjovere og lettere har vi listet disse 5 praktiske og smukke produkter til dig:

1. Hip Old Craft Hark
Ligesom vi kan lide at sidde på sofaen med en plaid omkring dette tidspunkt, kan planter også lide et varmt og hyggeligt tæppe omkring dem. Fej derfor alle bladene (fra både græsplænen og din havesti) ind i dine planter med denne robuste og robuste ‘gamle håndværksrive’. Det er bedre ikke at feje egetræsblad alene ind i dine grænser.

2. Kakaoskaller, de naturlige bunddække
Få træer i din have? Brug derefter kakaoskaller som bunddække. Hættelaget holder ikke kun dine planter og jorden dejlig varm, det hjælper også mod dårlig dræning. Ideel til vores våde og stormfulde vintre. Åh ja, endnu et plus: det er også meget dekorativt!

3. Isolér med bobler
Måske endnu vigtigere end planter i grænsen er de planter, du har i krukker. Disse planter har brug for god isolering, for eksempel med noget boblefolie omkring dine krukker. Du skal blot vikle folien rundt om dine gryder, og du er (vinter) klar. Og lad ikke alle boblerne springe, før folien har gjort sit arbejde i vinter!

4. Dekorativ opvarmningsholder
Hvis du foretrækker en dekorativ løsning end bobleplast, skal du investere i en gryde med et isolerende og frostbestandigt lag. Så er isoleringen flot og usynlig på indersiden, og du kan nyde en smuk blomsterpotte fra vinduet. Et stort antal urtepotter fra mærket Capi har for eksempel et så praktisk lag. Du genkender dem ved den orange inderside.

5. Ser frem til foråret
Og når vi taler om nydelse, er der efter en kold vinter intet bedre end de første forårstegn. Og hvad kunne være mere forår end nye forårsblomstrer som påskeliljer, krokus, hyacinter, allium og tulipaner? Men du skal selvfølgelig først plante dem i jorden. Med denne pakke blomstrer din have ikke kun igen om foråret, men i 8 måneder!