• July 22, 2024

Haekplanter

Det ser ud til, at du kun gør dig selv en tjeneste med en hæk i haven, men pindsvin er faktisk også meget gode for naturen. For eksempel giver en blomstrende hæk ikke kun en farverig udsigt i blomstringssæsonen; sommerfugle og bier leverer også gerne nektar i blomsterne. Når alt kommer til alt, har bier det så hårdt, og sommerfugle giver haven endnu mere farve. Mange blomstrende buske producerer bær, som fugle elsker at spise efter blomstring. Så du kan virkelig hjælpe dyrene i dit område med en hæk.

Forresten behøver du ikke nødvendigvis blomstrende hække til det. Stikkende hække som bær, hagtorn, sorttorn eller pyracantha er populære steder for fuglereder. Rovdyr prøver ikke let at presse sig gennem en gren med robuste ryg. Fugle kan også godt lide at bygge deres reder i planter med relativt tætte grene, såsom en bøghæk. Selvfølgelig er disse haekplanter også meget nyttige for dig. De kan for eksempel bruges som en indbrudssikker hæk eller hemmeligholdelse.

Haekplanter online

For at hjælpe dig med at vælge dit valg, har vi samlet en top 5 af vores haekplanter. Denne top 5 er blevet udarbejdet baseret på populariteten af ​​de forskellige sikringsfaciliteter blandt vores kunder. De mest populære sikringsplanter i vores sortiment er livets træ, de (portugisiske) laurbærkryds, Yew og Green Beech. Disse er de sikringsfaciliteter, der sælges meget, og hvor vores medarbejdere får mange spørgsmål om.

Mange haver har en adskillelse gennem en hækformet af de såkaldte haekplanter gårde. Men disse planter er også ideelle til at skabe haveværelser i haven selv. I øjeblikket tjener en haekplanter som en adskillelse, giver denne sikring en følelse af integritet og måske også beskyttelse. Du kan også bruge haekplanterfor eksempel en grænse af planter i din have. Især i haver med et stilfuldt design kan dette virkelig tilføjes.